DEI for change

DEI for change

Fra unconscious bias

til bevidst strategi

Kursus for topledelser og ledergrupper

Kursus for topledelser og ledergrupper på tre moduler

Gennem tre moduler arbejder vi intensivt med jeres ledergruppe på at transformere oplevelsen af diffus ”unconscious bias” til konkret viden, nye perspektiver og ny bevidsthed, der vil sætte jer i stand til at udvikle en præcis og målrettet strategi for at opnå det niveau af DEI (Diversity, Equity & Inclusion), der er muligt og nødvendigt for jeres organisation. Som ledergruppe vil det sætte jer i stand til at agere bevidst og være på forkant med udviklingen – og ikke mindst give jer en samlet forståelse af udviklingspotentialet for lige præcis jer og jeres arbejde.

Modul 1

Overordnet gennemgang af perspektiver og muligheder indenfor DEI – herunder relevant lovgivning. Vi vil gennemgå de tre niveauer af DEI med afsæt i nyeste forskning og erfaring, så alle deltagere får en håndgribelig forståelse af DEI på et ledelsesmæssigt, organisatorisk og forretningsmæssigt niveau. Hvis det er indenfor den offentlige sektor vil det være den relevante forvaltningsmæssige sektor, der udforskes. Samtidig vil der være fokus på ny lovgivning på området, så vi sikrer at I kommer til (fortsat) at overholde de nyeste regler omkring ledelse, barsel, seksuel chikane og løn.

Modul 2

Med afsæt i lige præcis i jeres ledergruppe, jeres organisation og jeres forretning/kerneydelse udvikler vi nye strategier og muligheder med aktivt brug af DEI som værktøjskasse. Vi vil arbejde med specielt udviklede skabeloner, der vil være med til sætte rammerne for arbejdet, da de tre niveauer skal udvikles med forskellige perspektiver og værktøjer. Målet vil være at opstille de konkrete temaer, der er relevante for jer at arbejde videre med.

Modul 3

Med afsæt i resultaterne fra Modul 2 udvikler vi en konkret handlingsplan med tidsfrister, mål og delmål, så I præcist ved hvordan I kommer videre. Skabelonerne fra modul 2 vil blive omsat til konkrete handlingsplaner med relevante aktiviteter for konkrete aktører i organisationen, så I herefter står med en implementerbar handlingsplan, der kan bringe jer som ledergruppe, jeres organisation og ikke mindst jeres forretning/kerneydelser succesfyldt ind i en ny tid.

I vil få:

- Klarhed over jeres nuværende situation

- Konkrete perspektiver og redskaber til at komme godt i gang med at integrere DEI – Diversity, Equity &

Inclusion – i jeres eget ledelsesrum, i jeres organisation og i jeres forretning/kerneydelse.

- Styrke integration af den diversitet, som I allerede besidder

- Et fælles sprog og en fælles forståelse af udfordringerne og mulighederne

- En samlet professionel og vidensbaseret tilgang.

- Et præcist overblik over jeres muligheder for forandring

- En konkret handlingsplan, der vil dække alle tre niveauer – ledelsen, organisationen og

forretningen/kerneydelsen – og være lige til at implementere for de relevante aktører.

Der vil være fokus på jeres ledergruppe, på jeres organisation og på jeres forretning/kerneydelse.

Kurset henvender sig til ledergrupper både indenfor den offentlige og den private sektor.

Hvert modul varer to timer. Det er muligt at samle alle tre moduler til én intensiv kursusdag. Prisen er uden ophold og forplejning, men dette kan aftales mod ekstrabetaling. Alternativt stiller I selv lokaler til rådighed.

Pris 40.000,- kr.

Der vil være tillæg for transport udenfor Storkøbenhavn.

Skriv til ck@deiforchange.com for at reservere - eller for at høre nærmere.

Kurset vil blive faciliteret af Charlotte Kirkegaard, jurist og ejer af DEI for change, der har arbejdet professionelt med DEI både som forsker og konsulent i +20 år. Charlotte er en erfaren ekspert og underviser både nationalt og internationalt, og har udarbejdet adskillige artikler, undersøgelser og rapporter om emnet. Desuden er hun forfatter til bogen ”Vi har jo døtre, der følger efter os – Sådan får vi flere kvinder i ledelse”, der er udkommet på Djøf Forlag.

DEI

for change

Hindegade 6

1303 København K

Denmark

+45 61 69 59 90

ck@deiforchange.dk

Navigation

Mandag Morgen

Charlotte Kirkegaard

er fast klummeskribent i Ugebrevet Mandag Morgen.

Du kan læse med ved at klikke på ovenstående link. Artiklerne er ikke bag betalingsmur.